lördag 20 februari 2010

Snöööö................

Nu börjar det bli liiite jobbigt med all den här snön.....o kylan........vi skulle ju ha börjat gräva nu. Nääär kommer värmen????? Huset skulle ju levererats sista mars men nu lär det inte gå.

4 kommentarer:

  1. Ja det är ju en jobbig vinter med tanke på bygget men snart är våren här. Idag smälter snön med besked, Harald hade på sig hjälm då han var ute och skottade gången utanför huset. Så förtvivla inte!!
    Mamma

    SvaraRadera
  2. Apropå snö.... ni har väl inget takfönster på huset? Vi har fått problem med isbildning under vårat takfönster som gjort att vi fått in vatten i huset. Inte bra alls, men kanske något att tänka på för er?
    Malin

    SvaraRadera
  3. Vi hade faktiskt takfönster ett tag men tog bort det dels pga priset men även för läckagerisken. Egentligen ville vi ha ett för ljusinsläppet men det kanske var klokt att ta bort det då ialla fall...

    /Kalle

    SvaraRadera
  4. Om det ska bli flera vargavintrar framöver så är det nog bra att inte ha ett takfönster. Men det är ju första gången vi har problemet nu i år. Eller så får man göra som Velux rekommenderar, lägga en värmeslinga på taket under fönstret så att det inte fryser (verkar inte klokt!).

    SvaraRadera