söndag 9 maj 2010

Kakel i köket

Kaklet i köket har vi ägnat rätt mycket tid åt nu. Vi har ju vita köksluckor och en bänkskiva i mörkt trä. Vi vill ha ett kakel med mycket färg och värme för att liva upp köket lite, men har inte lyckats hitta det i Sverige. Det är oftast enfärgade kakel som verkar säljas här. Det finns ett kafé i Göteborg som heter Fröken Olssons som har ett kakel vi gillar och efter lite efterforskningar kom vi fram till att de hade ett mexikanskt specialbeställt kakel. Det fanns liknande kakel på flera ställen i USA men det skulle bli ganska dyrt att beställa därifrån. Det var då vi hittade den här handlaren på Ebay av alla ställen som säljer kakel direkt från Mexiko. Så vi la in beställning på dessa kakel:

http://cgi.ebay.com/4-x-4-MEXICAN-TILE-European-Tradition-CLASSIC-38-/310211421070?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item483a0aa38e



Vi betalade direkt via paypal och började vänta. Inte ett mail på 2 veckor. Vi började bli lite nervösa men häromdagen fick vi mail från ups att det var ett paket på väg. Och häromdagen fick vi mail från säljaren att det skulle skeppas i fredags 7/5. Så nu ska det väl ta några veckor innan det kommer hit. Ni kan själva följa paketets väg på den här länken:

http://trkcnfrm1.smi.usps.com/PTSInternetWeb/InterLabelInquiry.do?origTrackNum=CJ162452961US



Fast det har inte hänt något på den länken på länge nu. Det är lite spännande att se vad som kommer i fram i paketen. Det lär ju åtminstone bli lite annorlunda kakel.

3 kommentarer:

  1. Verkar som paketen med kakel har fastnat i tullen in till USA. Där kan de ligga ett tag tydligen.

    SvaraRadera
  2. Nu har paketen börjat röra på sig äntligen!

    SvaraRadera
  3. Nu är paketen i Malmö. Nu ska vi se vad tullsnoken säger...
    /Kalle

    SvaraRadera