måndag 12 juli 2010

Vattenläcka

I torsdags när rörmokaren släppte på vattnet till golvvärmen i badrummet på ovanvåningen började det läcka vatten. Kalle och Elias kom in i huset precis när det hade hänt och såg vattnet droppa ner från innertaket ner i hallen. Tydligen var det någon som hade borrat underifrån rätt in i golvvärmekabeln.

Här kan man se hur rörmokaren har lagat slangen.


Det här innebär naturligtvis att vi inte kan ha slutbesiktning på fredag och inte heller flytta in i juli. Tyvärr. Verkligen tyvärr.

För själva huset är det antagligen inte så farligt... De har tagit ner delar av innertaket i hallen och gästrummet samt all parkett i hallen och gästrummet. Det står en stor avfuktare och en byggfläkt och surrar dygnet runt. Det verkar redan ganska torrt. De upptäckte ju felet ganska fort så det var inte så mycket vatten som hann rinna ut men det som rann ut hann göra en del skada.

Nu har byggarna dessutom semester så det lär ju dröja tills de sätter igång igen. Vi har inte fått ordentliga besked angående det ännu. Problemet är väl att alla måste in igen, rörmokare, elektriker, målare och snickare.

Vi har iallafall bokat om slutbesiktningen till fredagen den 13:e augusti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar