söndag 11 april 2010

Skärmtaket klart, stuprännor på!

Nu är skärmtaket på plats. Då är det bara att vänta på att fasaden blir grå. Det har hänt en hel del inomhus också. Innerväggarna blir klara i rasande fart, rördragning för element på övervåning mm mm.

Det stora frågan just nu är hur vi ska göra med fönsterfodren. Vi vill gärna ha lite mer färg på huset. Vi funderar på att ha fodren i vitt, ockra eller falurött. Just nu ser de ut att bli faluröda. Frågan är isåfall vilken färg vi ska ha på markisen. Dörren ska förresten vara i antracitgrå och inte faluröd som på bilden.

2 kommentarer:

  1. Hej, vad fint det blir! Ska bli så roligt att se på riktigt! Våra kompisar har järnvitriol på sitt hus (jättesnyggt tycker jag). Dom har vita foder och det ser bra ut, även om jag tycker att falurött låter fint (måste dock erkänna att det där med ockra, känns väldigt luddigt, vad är det egentligen?). Kan ni inte vänta ett tag och se vilken nyans huset får innan ni bestämmer er? Läste att det tar ungefär en månad?

    Malin

    SvaraRadera
  2. Kul att du tycker det blir fint! Det tycker vi också. Och känslan att kliva in i huset genom dörren och direkt se utsikten geonom de stora fönstren är kanonskön. Angående fodrena har vi redan gjort ett provskott med falurött, sen nästa inlägg.

    SvaraRadera